Skip to main content

Algemene Voorwaarden

Versie 1.0, geldig vanaf [datum]

Welkom bij Nuverr! Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door Nuverr (“wij”, “ons” of “onze”). Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze Voorwaarden.

1. Definities

1.1 Nuverr: De handelsnaam van ons bedrijf, gevestigd te [adres], ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer [KvK-nummer].

1.2 Klant: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van Nuverr.

1.3 Diensten: Alle door Nuverr aangeboden diensten, waaronder maar niet beperkt tot 3D product renders, product listing ontwerp, product verpakking ontwerp, Amazon A+ content, marketplace ontwerpen, branding en logo ontwerp.

2. Toepasselijkheid

2.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en leveringen van diensten door Nuverr, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

2.2 Eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de klant worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

3. Offertes en Overeenkomsten

3.1 Alle offertes van Nuverr zijn vrijblijvend en 30 dagen geldig, tenzij anders aangegeven.

3.2 Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat de klant een offerte van Nuverr schriftelijk of elektronisch aanvaardt.

4. Uitvoering van de Diensten

4.1 Nuverr zal de diensten naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

4.2 De klant draagt er zorg voor dat alle gegevens, waarvan Nuverr aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de klant redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de diensten, tijdig aan Nuverr worden verstrekt.

5. Prijzen en Betaling

5.1 Alle prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.

5.2 Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

5.3 Indien de klant in gebreke blijft in de tijdige betaling, is de klant van rechtswege in verzuim en is Nuverr gerechtigd de wettelijke handelsrente en buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen.

6. Levering en Termijnen

6.1 Termijnen voor de uitvoering van de diensten zijn slechts indicatief en gelden nimmer als fatale termijn.

6.2 Overschrijding van een termijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin op ontbinding van de overeenkomst.

7. Intellectueel Eigendom

7.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de door Nuverr ontwikkelde ontwerpen en andere materialen berusten bij Nuverr.

7.2 De klant verkrijgt een niet-exclusief recht om de door Nuverr geleverde ontwerpen te gebruiken voor de overeengekomen doeleinden.

8. Aansprakelijkheid

8.1 Nuverr is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiende uit het gebruik van de door Nuverr geleverde diensten, tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid van Nuverr.

8.2 De aansprakelijkheid van Nuverr is in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder de aansprakelijkheidsverzekering van Nuverr wordt uitbetaald.

9. Overmacht

9.1 Nuverr is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

10. Wijzigingen en Aanvullingen

10.1 Nuverr behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen.

10.2 Wijzigingen of aanvullingen treden in werking 30 dagen na de bekendmaking aan de klant.

11. Toepasselijk Recht en Geschillen

11.1 Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Nuverr partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

11.2 Geschillen tussen Nuverr en de klant zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Nuverr is gevestigd.